Apotheek

Openingstijden

De apotheek is geopend van 8.00 – 12.30 uur en van 13.30 – 16.30 uur.

Na een spreekuurbezoek krijgt u de eventueel voorgeschreven medicijnen, indien voorradig, direct mee. Dit geldt ook voor recepten van specialisten.

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u op drie manieren aanvragen:
1. via de herhaalreceptenlijn 0521-590039 (24 uur per dag) Spreek duidelijk uw naam, adres en geboortedatum in. Noem vervolgens de namen van de medicijnen die u wilt bestellen. U kunt daarna de verbinding verbreken.

2. online via deze link: herhaalrecepten
3. door het inleveren van de etiketten van uw doosjes medicijnen( Op dit moment is het niet mogelijk om etiketten/doosjes in te leveren, ivm het coronavirus)

Herhaalmedicatie die is aangevraagd op werkdagen vóór 12:00 uur kunt u de volgende dag vanaf 13.30 uur afhalen aan de balie!

Let op:
Herhaalmedicatie aangevraagd op vrijdag vóór 12:00 uur, kunt u op maandag vanaf 13:30 uur afhalen.
Herhaalmedicatie aangevraagd op vrijdag na 12:00 uur en in het weekend, kunt u op dinsdagmiddag vanaf 13:30 uur afhalen.

Nieuwe service: Na installatie van de uitgifteautomaat welke 24/7 toegankelijk is, is het ook mogelijk om uw medicatie onder bepaalde voorwaarden buiten openingstijden te halen. Dit geldt alleen voor herhaalrecepten en na (telefonisch)contact met de apothekersassistente. U krijgt dan uitleg over de werking en via SMS een unieke code waarmee u het voor u bestemde kluisje kunt openen.