Apotheek

Openingstijden

De apotheek is geopend van 8.00 – 12.30 uur en van 13.30 – 16.30 uur.

Na een spreekuurbezoek krijgt u de eventueel voorgeschreven medicijnen, indien voorradig, direct mee. Dit geldt ook voor recepten van specialisten.

Mailen van recepten: apotheekdiever@ezorg.nl

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u op drie manieren aanvragen:
1. via de herhaalreceptenlijn 0521-590039 (24 uur per dag) Spreek duidelijk uw naam, adres en geboortedatum in. Noem vervolgens de namen van de medicijnen die u wilt bestellen. U kunt daarna de verbinding verbreken.

2. online via deze link: herhaalrecepten
3. door het inleveren van de etiketten van uw doosjes medicijnen (Op dit moment is het niet mogelijk om etiketten/doosjes in te leveren, ivm het coronavirus)

Herhaalmedicatie die is aangevraagd op werkdagen vóór 12:00 uur kunt u vanaf nu  2 werkdagen later na 13.30 uur afhalen.

Let op:
Herhaalmedicatie aangevraagd op vrijdag ,zaterdag en zondag, kunt u dinsdag na 13.30 uur afhalen.

Nieuwe service: Na installatie van de uitgifteautomaat welke 24/7 toegankelijk is, is het ook mogelijk om uw medicatie onder bepaalde voorwaarden buiten openingstijden te halen. Dit geldt alleen voor herhaalrecepten en na (telefonisch)contact met de apothekersassistente. U krijgt dan uitleg over de werking en via SMS een unieke code waarmee u het voor u bestemde kluisje kunt openen.