Afspraak maken

Afspraak maken

U kunt van maandag t/m vrijdag terecht op het afsprakenspreekuur tussen 08.00 – 10.00 uur en 10.30 – 12.00 uur. Via het patiĆ«ntportaal kunt u via de Uw Zorg online app zelf een afspraak inplannen op het spreekuur van de huisartsen. Voor het maken van een afspraak kunt u tevens elke werkdag bellen met de doktersassistente (0521-592575). Zij is aanwezig van 7.30 – 17.00 uur. Indien u voor 10.00 uur belt is een afspraak op dezelfde dag vaak mogelijk. Bij medisch dringende problemen kunt u altijd dezelfde dag gezien worden.

Om het spreekuur zo goed mogelijk in te kunnen plannen, zal de assistente u soms vragen naar de reden van uw komst. Verwacht u dat de afspraak meer tijd vraagt, dan verzoeken wij u dit aan te geven bij de assistente. Zij kan hier dan rekening mee houden in de agenda van de artsen.

Telefonisch consult

Een telefonisch consult is bedoeld voor korte adviezen. In een aantal gevallen kunnen die door de doktersassistente gegeven worden. Indien noodzakelijk of gewenst kunt u door een van de huisartsen teruggebeld worden.