Afspraak maken

Afspraak maken

U kunt van maandag t/m vrijdag terecht op het afsprakenspreekuur tussen 9.00 Р10.00 uur en 10.30 Р12.00 uur. Voor het maken van een afspraak kunt u elke werkdag bellen met de doktersassistente (0521-592575). Zij is aanwezig van 7.30 Р17.00 uur. Indien u voor 10:00 uur belt is een afspraak op dezelfde dag vaak mogelijk. Bij medisch dringende problemen kunt u altijd dezelfde dag gezien worden.

Om het spreekuur zo goed mogelijk in te kunnen plannen, zal de assistente u soms vragen naar de reden van uw komst. Verwacht u dat de afspraak meer tijd vraagt, dan verzoeken wij u dit aan te geven bij de assistente. Zij kan hier dan rekening mee houden in de agenda van de artsen.

Inloopspreekuur

Voor een probleem dat weinig tijd vraagt, kunt u van maandag t/m vrijdag zonder afspraak terecht op het inloopspreekuur van 7.00 – 8.00 uur.

U kunt plaats nemen in de wachtkamer. U wordt op volgorde van binnenkomst opgeroepen.

Telefonisch consult

Een telefonisch consult is bedoeld voor korte adviezen. In een aantal gevallen kunnen die door de doktersassistente gegeven worden. Indien noodzakelijk of gewenst kunt u door een van de huisartsen teruggebeld worden.